Intrebari frecvente

Principalii factori sunt apa si lumina (iar pe plan secund temperatura si umiditatea). Pe scurt, lumina trebuie sa fie multa, puternica, minim 3-4 ore/zi (poate fi naturala sau cea proprie LED, care are si functie de decor). Apa: la baza plantelor cu 15-25 ml / fiecare planta odata la 7-10 zile (primavara si vara) si respectiv in jur de 14-15 zile (toamna si toamna), iarna chiar mai rar, numai odata pe luna.
Plantele suculente daca sunt intretinute corespunzator traiesc foarte mult timp. Ele au nevoie de putina apa si multa lumina, fiind foarte rezistente si extrem de usor de intretinut. De mentionat este ca excesul de apa poate dauna mai mult plantelor suculente decat lipsa apei (detalii mai multe gasesti in meniu la "Ingrijire terarii", in sectiunea "Ingrijirea plantelor suculente").
Comanda se poate face in mod automat direct pe site, cat si pe e-mail la adresa contact@kdeco.ro, sau chiar telefonic (pentru oferirea mai multor informatii). Pentru personalizare te rugam sa mentionezi cat mai clar tema pe care doresti sa o abordam, nuanta cromatica de nisip/pietris, respectiv posibilul mesaj scris afisat la interior.
Desigur, cu mentiunea ca terariile LED se vor livra neasamblate, cu instructiuni de amenajare incluse, iar tu vei realiza montarea ulterioara, foarte simplu dealtfel. Din pacate nu este posibila trimiterea terariilor gata amenajate prin niciun curier. Toate celelalte produse in schimb pot fi trimise oriunde in tara si in strainatate, prin curier.
Putem personaliza produsele 100% asa cum doriti in limita accesorizarilor existente, dar este de preferat sugerarea unei teme (de vara, de sarbatori, de dragoste, etc), respectiv a unei cromatici coloristice cat si eventual mentionarea unui mesaj scris la interior, urmand ca latura creativa a amenajarii sa ramana la latitudinea noastra.
Plata se face prin cont bancar sau card online (serviciu securizat Visa & Mastercard oferit de Netopia Mobilpay). Fiind vorba de produse handmade, pentru mai multe bucati comandate este necesara plata unui avans/acont. Livrarea se realizeaza prin curier in termen de 24 ore pana la 5 zile lucratoare - pentru toate produsele existente pe stoc, respectiv in termen de 10-90 zile (functie de volum) - pentru produse care nu exista pe stoc si care se produc doar pe baza de comanda.
Kdeco.ro foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe site implica acordul tau. Detalii.
SUNT DE ACORD