18 iulie 2019 3 min de citit

Intotdeauna am considerat ca a face cadou o experienta, cum ar fi un zbor cu avionul ultrausor, sub forma unei prime lectii de pilotaj, reprezinta cadoul suprem, de care oricine s-ar bucura nespus. Lucrurile nu stau insa chiar asa. La drept vorbind, multi se tem de o asa experienta, de un cadou care se traieste cu “inima in gat” si “adrenalina la cote maxime”. Pentru ei este greu sa gasesti ceva surprinzator. Sau nu. Tocmai am gasit ceva ce poate constitui, cu succes, o idee de cadou inedit: Terarii LED.

Mici gradini, amenajate intr-un spatiu transparent, dar inchis, care isi traiesc ciclul de viata la fel ca in natura.

cadou natural terariu LED plante decor design

O idee de cadou inedit: Imagineaza-ti ca le oferi celor dragi un mic ecosistem, plin de beneficii pentru sanatate, nu doar un accesoriu cu rol decorativ

Aceste mini-gradini amenajate in boluri de sticla exista inca din perioada Victoriana (1837 – 1903). Terariile redau, cu precizie, felul in care functioneaza un ecosistem:  in interiorul peretilor de sticla se petrec toate fenomenele din mediul natural, cum ar fi fotosinteza sau circuitul apei in natura.

Sunt unice si aduc frumosul acolo unde nu l-ai fi imaginat vreodata

cadouri personalizate ECO plante flori minigradina

Aceste mici colturi de natura pot aduce cu usurinta frumosul, chiar si unde nu l-ai fi imaginat vreodata. Cu un design si functii moderne, terariile pot fi plasate oriunde intr-o locuinta sau la birou: printre cartile din biblioteca, in camera de zi sau, in prim plan – suspendate de tavan. La fel ca in amenajarea lor (care din punctul meu de vedere le face unice), si la amplasare limita este data de imaginatia fiecaruia dintre noi.  

Terariile au multiple beneficii pentru sanatate

Asa cum padurea ne ofera oxigen si filtreaza aerul poluat, si un mini-ecosistem poate aduce beneficii pentru sanatate. Mini-gradina poate purifica aerul din incaperea in care se afla mult mai bine decat un simplu ghiveci cu plante, poate contribui la starea de spirit a celor din casa si, un avantaj interesant – absoarbe radiatiile produse de electronice.

“Modul in care un terariu ne influenteaza viata este strict legat de interactiunea pe care o avem cu acesta. De exemplu, expunerea la culoarea verde a lui ne va influenta scaderea tensiunii arteriale”, spun specialistii nostri, care amenajeaza chiar si ecosisteme personalizate.

O idee de cadou inedit, care ii invata responsabilitatea pe cei mici

decoratiuni efect LED plante naturale home design

In viata oricarui parinte vine acel moment in care trebuie sa-si invete urmasii ce inseamna responsabilitatea. Pentru multi, acest lucru inseamna un animal de companie care, de cele mai multe ori sfarseste tot in grija celor mari. Acest lucru se schimba insa, cand vine vorba de terarii, intrucat ele necesita mai putina atentie. Si cum pot fi personalizate, nu este greu a le face atractive pentru copiii.  In plus, cei mici invata, cu ajutorul acestora, despre procesele biologice, cum cresc si se dezvolta plantele si cum functioneaza un ecosistem.  

Deja ma gandesc serios sa comand si eu un terariu personalizat, in care sa amenajez un mic colt, desertic, al unui cimitir de avioane.

Tu cum ti-ai personaliza terariul?

√ Cadouri naturale ECO & LED pentru orice fel de ocazie & decoratiuni personalizate de mare efect !

Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !

Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

"Micul paradis verde" este cadoul perfect ce aduce zambete si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune MULTUMESC !


Newsletter