10 ianuarie 2018 3 min de citit

Atunci cand se apropie un eveniment important in viata unei persoane dragi sufletului tau, vrei sa ii faci un cadou unic, o surpriza inedita care sa ii demonstreze ca in inima ta pastreaza un loc special. In cazul in care te afli intr-o astfel de situatie si esti in pana de idei, nestiind ce dar ai putea sa ii oferi unei persoane dragi, noi te sfatuim sa ii oferi o mini-gradina amenajata intr-un bol de sticla, un mini-ecosistem care aduce cu siguranta beneficii pentru sanatatea fizica si mentala a celui care o detine. Si daca tot ne aflam in epoca in care produsele ECO sunt cele mai apreciate, atunci de ce sa nu achizitionam atat pentru noi cat si pentru cei dragi noua, un Terarium LED?!

Ce este un terariu LED?

Un terariu LED este un produs unic pe piata de profil de pe teritoriul tarii noastre. Ce poate fi mai frumos decat sa detii in propria ta locuinta o mini-gradina cu plante naturale suculente, asezate in boluri de sticla de diferite forme si marimi, iluminate in mai multe culori si care iti pot aduce natura in mijlocul casei?!

decor terarii LED home design ECO handmade

Un terariu LED pe langa faptul ca este o idee de cadou inedita, aduce si mai multe beneficii, dupa cum urmeaza:

  1. Design minimalist pentru fiecare locuinta

Gasindu-se de cumparat in mai multe forme si marimi, cu 5 tipuri de iluminare si putandu-se utiliza ca lampa, veioza de masa/birou ori ca lustra de plafon sau de tavan, o astfel de mini-sera aduce cu siguranta un plus de design casei tale.

  1. Terariile LED pot fi ingrijite oriunde

Indiferent daca detii un terariu la birou, acasa sau intr-un magazin, acesta poate fi ingrijit cu usurinta, necesitand udarea plantei din interiorul lui o singura data la minim doua saptamani. De asemenea, aceasta mini-gradina poate fi ingrijita si de catre cei mici, pe aceasta cale putand sa ii invatati pe acestia si semnificatia cuvantului – responsabilitate dar in acelasi timp puteti sa le aratati si cum functoneaza un ecosistem, ei putand observa cum creste si cum se dezvolta o planta.

terariu LED personalizat scortisoara plante naturale

  1. Terariul aduce beneficii sanatatii

O astfel de mini-sera are avantajul de a absoarbe radiatiile produce de produsele electronice care se gasesc in zilele noastre in toate locuintele, ne ajuta la scaderea tensiunii arteriale dar cel mai important beneficiu al unui terariu LED este acela ca ne ajuta sa ne imbunatatim starea de spirit.

Terariile LED pot fi personalizate dupa gustul fiecaruia dintre noi. Specialistii nostri de la Kdeco va pot pune la dispozitie multiple decoratiuni si accesorizari pentru o astfel de mini-gradina, inclusiv mesaje personalizate la cerere, scrise pe o tablita, o coaja de copac, piatra etc.

terariu cadou obiect ECO ndecor special casa noua

Micul rai verde oferit de un terariu LED este cu adevarat un cadou unic pentru cei apropiati, o idee originala de design si un real beneficiu pentru sanatatea celor care au avantajul de a detine un astfel de mini-ecosistem in mijlocul propriei locuinte.

√ Cadouri naturale ECO & LED pentru orice fel de ocazie & decoratiuni personalizate de mare efect !

Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !

Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

"Micul paradis verde" este cadoul perfect ce aduce zambete si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune MULTUMESC !


Newsletter