07 noiembrie 2017 3 min de citit

De cate ori pe zi poti sa vorbesti cu fiinta iubita si sa ii spui cat de mult o iubesti? Cat de des trebuie sa le amintesti prietenilor dragi ca ei sunt intr-adevar cei mai buni? Parintii au nevoie in fiecare zi sa le spui ca ii apreciezi, cum o vei face? Desigur, cuvintele sunt importante si necesare, dar acestea sunt doar vorbe si ele la un moment dat pot obosi. In urma cu mii de ani, pe parcursul istoriei, omenirea a inventat o modalitate foarte buna si foarte eficienta de a putea exprima sentimentele fata de persoanele dragi din viata lor. Care este cea mai elocventa modalitate de a spune cuiva ca-l adori, decat sa-i faci un cadou personalizat aniversar, care sa vorbeasca tot timpul despre sentimentele tale.

cadouri decoratiuni naturale plante verzi ECO

Abordarea taraganata de amenajare a interioarelor, precum si timpul in care plantele erau expuse doar pe pervazul ferestrei, sunt demult apuse. Odata cu punerea in aplicare a metodelor de proiectare a caselor, a fost recunoscut si rolul activ al plantelor si animalutelor de companie. Extinzand varietatea plantelor in sine si de asemenea, metodele de utilizare ale acestora, impreuna cu noile tendinte ale modei, au dus la dezvoltarea tehnicilor florale, aparent uitate. Unele dintre aceste traditii ale trecutului, sunt terariile cu flori, care sunt foarte populare si din nou la moda. Terariile vin din epoca Victoriana si sunt un mod special de a folosi plantele ca design al salilor de nunta sau de botez, dar si interiorul casei sau al teraselor. Acestea pot vorbi persoanei dragi despre cat de mult o iubesti si o apreciezi.

cadouri personalizate terarii LED ECO suculente

Produsele ECO pe care le poti gasi pe site-ul www.kdeco.ro reprezinta o compozitie apta sa fie satisfacuta cu resurse vegetale minime, cu conditia ca plantele suculente sa fie depozitate intr-un recipient special din sticla transparenta. Noi, cei de la Kdeco,ne-am  gandit la o noua abordare, aducand ceva nou clasicelor terarii, si anume terarii realizate din boluri din sticla iluminate cu LED. Aceste decoratiuni speciale, revitalizeaza la scara larga, peisaje in miniatura. Terariilor pot reprezenta cadoul corporativ de sarbatori aniversare sau cu ocazia zilei de 8 Martie, a Craciunului sau a Pastelui.

Aranjamentele florale speciale, pot decora sala de mese pentru orice festivitate, pot fi amplasate pe mesele din restaurante, baruri sau cluburi sau pot crea designul oricarui interior casnic, fiind utilizate din boluri iluminate cu LED-uri, acestea substituind clasicele aplice, veioze sau chiar lustre, deoarece terariul este utilizat de fito designeri pentru interioarele de acasa sau de la birou. Ele combina atat arta cat si botanica, intr-un singur complex unic, care reproduc in miniatura o parte din natura. Ele sunt unice, reflectand intimitatea, energia, precum si arta de a atrage atentia. Terariile sunt un element de decorare a teritoriului si poate inlocui cu succes colectia de plante vii, dar in acelasi timp pot sa le completeze pe cele existente, ca un decor natural, intr-un stil de lux.

terariu ECO LED cu plante suculente naturale decor

Renasterea modei pentru terarii cu flori, o datoram designerilor americani. Acestia pun accent pe plante naturale, creand de multe ori un interior de epoca, amintind de compozitiile victoriene suculente, care pot decora o masa. Dupa multe mini-proiecte, acestia au dus moda mai departe plasand terariile pe mesele de ceai si cafea, in camera de zi si dormitoare, sali de clasa si birouri si chiar in vitrinele marilor si micilor magazine, transformandu-le intr-o categorie speciala de decor. Iata ca, aceasta moda transatlantica, astazi a venit si la noi, iar noi, te invitam pe site-ul nostru www.kdeco.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/kdeco.ro pentru a le vedea, oferindu-ti posibilitatea de a le cumpara si personaliza functie de preferintele tale.

√ Cadouri naturale ECO & LED pentru orice fel de ocazie & decoratiuni personalizate de mare efect !

Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !

Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

"Micul paradis verde" este cadoul perfect ce aduce zambete si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune MULTUMESC !


Newsletter