21 decembrie 2017 2 min de citit

Decordul domestic sau cel lucrativ se pot imbunatati substantial prin plasarea in vedere directa a unui terariu plin cu viata pe care acum ai ocazia sa-l oferi cadou celor dragi. Spatiile ambientale interioare sunt predispune aparitiei monotoniei, de aceea este util ca schimbarile sa fie periodice si realizate in asa fel incat impactul vizual si emotional sa fie cu adevarat consistente.

In cautarea unui obiect de decor cu totul special am gasit aceste terarii care ofera simultan o varietate de culori si forme, dar si o lumina aparte. Forma rotunda, de bol, este extrem de usor de acceptat in orice spatiu interior, fie ca vorbim despre unul domestic, fie daca amplasarea se va face in spatii pentru birouri, spatii pentru receptie, mici magazine, sau chiar expozitii.

decoratiuni handmade plante flori naturale ECO

Producatorii au conceput acest terariu cu gandul expres de a oferi privitorilor o experienta cat mai blanda si usor de asimilat, mai ales atunci cand exista un necesar de linistire a gandurilor in general. Culoarea si lumina sunt accente excelente pentru acest dialog intre perceptia si receptia directa a imaginii, de aceea se va putea opta pentru a comanda un cadou personalizat in functie de personalitatea fiecarei individ.

Limita conceptiei pentru aceste terarii nu exista. In sine ele sunt unicate fiind realizate manual de catre persoane a caror imaginatie este cel putin indestulatoare. Explicati si cereti ceea ce doriti sa primiti. Verificati care ar fi cea mai potrivita dimensiune pentru bolul de sticla ce va adaposti o adevarata poveste vie. Aceasta se va transforma pe loc intr-un obiect unic pentru decor ambiental.

terariu LED home design plante suculente naturale

Ineditul ce trebuie aratat se refera la faptul ca oricare terariu veti alege acesta va fi viu. Viu, la propriu, pentru ca el contine plante care cresc si se dezvolta in micul univers conceput de artist. Lumina, asa cum spuneam, este esentiala si la randu-i poate fi aleasa in functie de dorinta. Sunt intr-adevar situatii in care anumite plante se vor dezvolta mai frumos in blandetea unei lumini din gama alb cald, dar la fel de bine sunt plante care prefera lumina alb rece.

Aranajamente florale, sau oricare alte aranjamente speciale, vor face din acest cadou personalizat unul mai mult decat ravnit. Este de mentionat ca odata cu privirea acestor terarii se creaza premise certe pentru ameliorarea unor stari de tensiune fizica si psihica, ca atare puterea de vindecare oferita de un terariu personalizat merita sa fie luata in considerare.

terariu plante decoratiune LED plante naturale

Fie ca veti alege un terariu de tip veioza pentru birou sau noptiera, un terariu ce se poate monta ca o lustra, sau un terariu tip aplica de perete, oricare dintre ele sunt deja pregatite pentru a genera beneficii importante acelora care vor avea sansa sa le admire.

√ Cadouri naturale ECO & LED pentru orice fel de ocazie & decoratiuni personalizate de mare efect !

Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !

Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

"Micul paradis verde" este cadoul perfect ce aduce zambete si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune MULTUMESC !


Newsletter