04 noiembrie 2019 2 min de citit

Daruieste un Cadou deosebit pentru orice ocazie! – Ofera un Trandafir Criogenat Nemuritor cu Mesaj scris (produs 100% natural, ce rezista 25 ani)

Cadourile sunt motiv pentru o dubla bucurie. A celui care le primeste si a celui care le ofera. Emotia celui care este surprins cand il desface este la fel de intensa cu a celui care asteapta sa vada efectul surprizei. Este foarte usor sa faci cadouri deosebite, care sa dureze peste ani, fara multa alergatura sau bataie de cap. 

Cu un buchet de flori, nu gresesti niciodata. Iar in fata unui trandafir, se topeste chiar si acela care pare dur ca o stanca de granit.

Sunt frumosi, delicati, iar parfumul lor a inspirat atat creatorii de produse cosmetice, cat si pe cei mai iscusiti chefi.

trandafiri criogenati nemuritori in cupola de sticla cu mesaj personalizat

Din pacate ei nu dureaza mult si se ofilesc repede.

Am incercat diferite metode de a-i pastra mai multa vreme. I-am presat ca intr-un ierbar. I-am dat cu fixativ. Si multe alte “tratamente” menite sa le pastreze aspectul. Dupa cateva luni, a trebuit sa ma despart de ei.

Trandafiri Criogenati - trandafiri naturali care isi pastreaza aspectul placut pana la 25 de ani. Ai crezut vreodata ca poti pastra buchetul de mireasa pana la nunta de argint?

Acest lucru este posibil gratie procesului de liofilizare, un proces de deshidratare folosit in conservarea alimentelor sau materialelor perisabile. 

In cazul trandafirilor, acestia sunt inghetati timp de 24 de ore la temperaturi cuprinse intre -30 si -55 de grade. Apa din petale este indepartata prin scaderea presiunii, sub vid, astfel incat aceasta sa sublimeze, adica sa treaca din starea solida de cristale de gheata direct in stare gazoasa.

trandafir criogenat nemuritor cu mesaj

Dupa 3-4 saptamani, fiecare petala este reconstituita manual.  Florile isi pastreaza si aspectul si textura de trandafir proaspat fara mult efort din partea noastra.

Daca vrei sa faci cu adevarat un cadou deosebit, alege un trandafir criogenat in cupola de sticla. Iar pentru ca surpriza sa fie completa, gandeste-te si la un mesaj frumos care sa fie gravat pe o placuta de lemn care sa-i insoteasca. Poti scrie „La multi ani!” sau „Casa de piatra!”, „Iarta-ma!” sau „Te iubesc!”. Poti sa feliciti un coleg la avansare sau un prieten cand se muta in casa noua.

Sub bolul de sticla, un trandafir criogenat nemuritor este protejat de praf si umezeala si nici nu necesita intretinere. Este suficient sa nu-i uzi si sa nu-i tii in bataia soarelui. 

Lasa-ti imaginatia sa zburde si fa-le cadou celor dragi - cupola de sticla cu trandafir criogenat nemuritor.